Няколко зодии ще бъдат миропомазани през 2024 година.  Това каза астрологът

...
Няколко зодии ще бъдат миропомазани през 2024 година.
 Това каза астрологът
Коментари Харесай

Астролог: През 2024 г. идва ерата на забогатяването

Няколко зодии ще бъдат миропомазани през 2024 година.

 Това сподели астрологът и маг Мария Асенова. По думите ѝ годината ще бъде доста мощна за Козирог, Овен, Телец, Рак, Везни и Дева.

" Това са знаците, които ще бъдат миропомазани, просто Бог ще ги погали, както се споделя. Везната ще има доста огромни придобивки през 2024 година ", добави Мария Асенова.

Тя акцентира, че 2024 ще бъде годината на просперитета и благоденствието: " Финансово хората ще се стабилизират, ще се канализират нещата. Този безпорядък, който го имаше от 2018 година, 2019, 2022 до днешна дата, това ще се отмие. През  2024 година към този момент настава успокоение. Настъпва ерата на замогването, в случай че мога по този начин да кажа. Ще има финансова мощност към всички, всеки ще откри своята ниша, всеки ще откри себе си. "

Астрологът планува, че именно през идната година доста от българите, които живеят и работят в чужбина, ще стартират да се прибират.

" Новата година стартира от февруари, знаете всички, към 6 февруари ще стартират хората да усещат новото въздействие. Психически хората бяха нестабилни от 2019 година до днешна дата. Сега физиката и душeвността ще бъдат в цялостна естетика във всеки един от нас. Като цяло това е година на разцвет “, заключи астрологът Мария Асенова, представена от " Фокус ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР